Volgende clubdag  

Clubdag in Schoonhoven 07-11-2020 116 Bekijk de details van deze dag
   

Naar aanleiding van de perikelen met de Robo-Interface en Windows Vista 64bit kreeg Hugo Heymans onderstaand bericht van de firma Knobloch.

Germany45x30.jpgLeider gibt es von fischertechnik keine 64-bit Treiber für das Robo-Interface. Dadurch, dass fischertechnik nun einen Nachfolger angekündigt hat befürchte ich, dass es auch in Zukunft für das Robo-Interface keinen 64bit Treiber geben wird.
Netherlands45x30.jpgHelaas is er bij fischertechnik geen 64-bits stuurprogramma voor de Robo-Interface. Omdat fischertechnik nu een opvolger heeft aangekondigd is het vermoeden dat er in de toekomst ook geen 64-bits stuurprogramma wordt gemaakt.

Bij diverse PC merken zullen alle nieuwe computers op 64bits gaan werken. Let dus op bij de aanschaf van uw hardware en software. Het kan misschien zelfs beter zijn om even te wachten om een nieuwe Robo-Interface te kopen tot u er zeker van bent dat alles op elkaar is afgestemd.

Heeft u nu een Robo-Interface en Windows Vista 64bit, vraag dan aan uw leverancier of deze tegen bijbetaling kan worden omgeruild met de nieuwe versie.

   
© fischertechnikclub NL