Volgende clubdag  

Clubdag in Schoonhoven 07-11-2020 153 Bekijk de details van deze dag
   

Artikelindex

Foto's van de opnames zijn te vinden aan het einde van dit nieuws item.
De uitzending van "Gelderse Koppen" is op dinsdagavond 19 mei 2009 om 18:15 uur (en wordt daarna elk uur herhaald).

gelderse-koppen.jpgOp maandag 11 mei komt er een filmploeg thuis langs bij ons clublid Peter Damen, om opnamen te maken voor het programma "Gelderse Koppen". Daarbij gaat Peter proberen duidelijk te maken waar zijn passie voor het bouwen met fischertechnik vandaan komt en gaat hij laten zien wat hij allemaal al met fischertechnik heeft gebouwd. En mensen die al eens bij Peter op de hobbyzolder zijn geweest, weten dat daar héél veel modellen staan...

De uitzending van "Gelderse Koppen" zal één week later te zien zijn op dinsdagavond 19 mei 2009 om 18:15 uur. Die uitzending wordt op die avond vervolgens elk uur herhaald. Voor mensen die Omroep Gelderland niet kunnen ontvangen zijn er twee alternatieven: Ten eerste zitten alle lokale omroepen op de satelliet; dus dat kan een mogelijkheid zijn. Ten tweede zal de uitzending de dag erna via de website van Omroep Gelderland alsnog bekeken kunnen worden via de "Uitzending gemist" mogelijkheid. De exacte link hiernaartoe zal op onze clubsite bekend worden gemaakt.

Dus ga er allemaal maar eens goed voor zitten! Dit wordt weer een hele mooie promotie voor fischertechnik en mogelijk ook voor onze club.

Opnames TV-Gelderland bij Peter-Damen

De opnames in volle gang met presentator Harm Edens op de zolder van Peter Damen!

Op de volgende pagina's vind u meer foto's van de opnames.

   
© fischertechnikclub NL