Volgende clubdag  

Virtuele Clubdag 2020 31-12-2020 Bekijk de details van deze dag
   

Clemens-Jansen-56x78pxDe redactie ontving van Clemens Jansen een terugblik op de clubdag in Schoonhoven 2011. Lees verder voor de details.


Wij, de familie Jansen uit Schoonhoven willen langs deze weg iedereen bedanken voor de grote belangstelling op de 20 jarige jubileumclubdag van de fischertechnikclub. Ook het aantal aanmeldingen was enorm. Voor het eerst hadden we 22 extra tafels nodig om iedereen een plekje te geven. Wel hebben we erg grote modellen moeten inkrimpen om een mooi overzicht te houden, dus we moesten wat improviseren.

Het aantal kermismodellen (thema van 2011) was wat mager, maar geen nood, de overige modellen maakten dat zker goed! Ook onze vrienden uit Duitsland waren weer van de partij, waarvoor onze dank. Ook ons oudste clublid dhr. De Bok met zijn vrouw waren erbij. Je ziet, ze doen het toch maar weer. Het doet ons altijd een plezier als het lekker druk is en er veel nieuwe gezichten zijn. Ook het jubileum geschenk en de taart vielen in de smaak.

Bij deze wil ik Andries en Michel bedanken voor de enorme inzet om alles in goede banen te laten verlopen. Zelf ben ik dit jaar 65 geworden en ik merk dat het wat stroever gaat, dus als er leden zijn die willen meehelpen met een clubdag begeleiden: heel graag. Want dit is het leukste werk van een hobbyclub: veel contacten en blije mensen; daar draait het bij een vereniging om en hier komen ze ook voor.

Stiekem zit ik al te verzinnen wat we in 2012 voor thema kunnen gebruiken. Het lijk mij leuk om weer iets te doen met de pingpong ballen. Dit was vorig jaar een succes en er is mij gevraagd om dit te herhalen. Dus laat iets horen als er belangstelling voor is, dan kunnen we er vroeg rekening mee houden.

De clubdag in 2012 is weer in Schoonhoven op 3 November .

Groetjes van de Familie Jansen
Manifestaties commissie fischertechnikclub

   
© fischertechnikclub NL