Volgende clubdag  

Virtuele Clubdag 2020 31-12-2020 Bekijk de details van deze dag
   

Knobloch-logoHelaas, het doek is gevallen voor de firma Knobloch als verkooppartner van fischertechnik. Jarenlang heeft Knobloch voor fischertechnik de losse onderdelenverkoop verzorgd; het complete productgamma verkocht en ook vele elektronische of elektromechanische onderdelen ontwikkeld en geproduceerd die weer door fischertechnik werden verkocht. Bijna alle ft-fans hebben wel onderdelen in hun verzameling die uit de koker van Knobloch komen!

Het stopzetten van de samenwerking lijkt het gevolg te zijn van het het mislukken van de bouw door Knobloch van de TXT Interface die in 2014 had moeten verschijnen maar tot op heden nog steeds niet als volwassen en bewezen produkt in de markt staat. Erg jammer dat dit zo heeft moeten lopen; maar je kunt de geschiedenis niet wijzigen.

Vanaf 5 juli is het "uitverkoop" bij Knobloch van fischertechnik. Kijk dan regelmatig in de webshop http://knobloch-gmbh.de voor de opruimings-aanbiedingen.

De opvolger van Knobloch voor de losse onderdelenverkoop is de firma D-Edition: http://www.d-edition.de/Spielwaren/Fischertechnik.

   
© fischertechnikclub NL