Volgende clubdag  

Virtuele Clubdag 2020 31-12-2020 72 Bekijk de details van deze dag
   

Op zaterdag 9 mei 2009 wordt er een clubdag in Ridderkerk gehouden. We zijn dan te gast in Wijkvoorzieningencentrum "Slikkerveer" aan de Reijerweg 62, 2983 AT te Ridderkerk. (Link via Google Maps)

Tijdens deze clubdag mogen alle leden vrij fischertechnik verkopen. Ook zal op deze dag de jaarlijkse ledenvergadering worden gehouden. 


Op 9 mei 2009 hebben we weer de eerstvolgende clubdag in Ridderkerk. Ditmaal in het wijkcentrum “Slikkerveer”, waar ook de bibliotheek gevestigd is, pal naast een klein winkelplein. Al met al veel potentie op een goede opkomst van publiek.

In de ochtend houden we om 10:30 ook onze jaarlijkse ledenvergadering, waarbij u als lid de mogelijkheid heeft uw mening te geven over het reilen en zeilen van onze club. Tevens is er de mogelijkheid tot 2e hands verkoop.

Genoeg reden dus om jouw mooie model, thuis zo zorgvuldig gebouwd, eens aan de andere clubleden en aan het publiek te tonen. Hoewel er ruimte genoeg is, adviseren we je om je altijd aan te melden en tafels te reserveren bij de organisatie, Andries of Clemens.

Locatie: Wijkvoorzieningscentrum “Slikkerveer”, Reijerweg 62, 2983 AT  Ridderkerk.

Openingstijden: Vanaf 8 uur voor opbouwen, Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur voor bezoekers.

Ledenvergadering: Van 10:30 tot 11:30 uur.

Bezoek Professor Fischer en de heer Keller: Van 12:30 tot 15:00 uur.

Routebeschrijving openbaar vervoer: de bussen van Qbuzz 140,141 en 144 stoppen voor de deur. Gebruik halte "Dillenburgplein".

Routebeschrijving auto:
Via de A15: Neem de afslag 21-Hendrik-Ido-Ambacht richting Ridderkerk, ga bij de 1e stoplichten links en weer de 1e rechts. Dit is de Rotterdamseweg. Ga bij het 4e stoplicht rechts de Randweg op … (zie vervolg)

Via de A16: Neem de afslag Europoort – Ridderkerk (Barendrecht); dus NIET RIDDERKERK WEST nemen! Neem de afslag Ridderkerk. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Rotterdamseweg op. Ga bij het 1e stoplicht links de Randweg op … (zie vervolg)

Vervolg… Op de Randweg: Neem op de rotonde de 1e afslag rechts de Kievisweg op. Ga net vóór het politiebureau links de Reijerweg in. Rij rechtdoor tot u rechts het winkelplein (Dillenburgplein) ziet. Het parkeerterrein is nu aan de linkerkant.

   
© fischertechnikclub NL