Neem contact op met de fischertechnikclub

Contactpersoon

Naam:
Jan Willem Dekker, Richard R. Budding, Eric Bernhard, Jeroen Regtien, Aris Krijger, Arjen Neijsen, Marc Petit, Wilco Kanters, Lucas Weel

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)
(optioneel)

Overige informatie

De club wordt regelmatig benaderd met de vraag of het mogelijk is om gebruikte fischertechnik te schenken/doneren aan de club. En dat is mogelijk. Of u nu enkele dozen kwijt wilt die u op de zolder heeft gevonden of dat u bijvoorbeeld een hele verzameling vanuit een erfenis aan de club wilt overdragen: Het kan allemaal.

De spullen die de club zo ontvangt sorteren wij uit op nog bruikbare spullen en de goede spullen verkopen wij dan weer tegen gereduceerde prijzen zodat we daarmee geld in onze clubkas krijgen. En met dat geld kunnen we dan weer leuke dingen doen voor alle leden op bijvoorbeeld clubdagen.

Heeft u spullen die u aan de club wilt schenken, neem dan contact met ons op via deze link.

Namens de fischertechnikclub Nederland alvast heel hartelijk dank.  

LET OP: Niet alle webbrowsers werken even goed met dit formulier. Als het niet werkt probeer het dan met een andere webbrowser, of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   
© fischertechnikclub NL