Op zaterdag 7 november 2009 wordt weer de jaarlijkste clubdag in Schoonhoven gehouden.

Locatie: Zaal “de Overkant”, Wal 34, 2871 BC Schoonhoven; 0182-383140. (Locatie via Google Maps)

De zaal is vanaf 08:00 uur geopend voor leden die met modellen komen. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom.

De toegang is zoals altijd gratis!

Hoogte informatie over de zalen in "de Overkant": De grote zaal is goed 3 meter hoog; de kleine zaal is 4,25 meter hoog.


Thema clubdag Schoonhoven

Beste fischertechnikclubleden,

Na de laatste clubdag in Schoonhoven, heb ik nu weer iets voor 2009 bedacht. Het thema is:

Wie verplaatst het snelst een pallet?

Het is de bedoeling om met een heftruck, gemaakt van fischertechnik, een pallet met lading van A naar B te brengen. Er word gestart op het begin van de arena, dan de pallet met lading naar de andere kant, daar zet je de pallet neer, en dan weer leeg terug rijden langs de hindernissen. Dit zal plaats vinden in de kleine zaal. Hier bouwen wij een arena met wat hindernissen. Dus wat stuurkunst is wel een vereiste, maar het mag allemaal naar eigen inzicht, met afstandsbesturing of met een trafo met een stroomdraad.

Wie het snelst de opdracht uitvoert, heeft gewonnen, heel simpel. Je mag natuurlijk niet de lading verliezen, en let op: de arena is ongeveer 4 meter lang en 90cm breed, en daar tussen zijn de hindernissen. Je moet de heftruck van buiten de arena besturen.

Er zijn weer 2 prijzen te verdienen. Deze zijn beschikbaar gesteld door FREETIME. Een prijs voor de jeugd en een voor de volwassenen. Succes met bouwen!

   
© fischertechnikclub NL