Modelnaam

:

Einleger5 (Dubbelwerkende bewerkingsmachine met inlegrobot)

Modelinformatie :

Dit is de vijfde versie van de Bewerkingsmachine met inlegrobot met driedubbele grijpamen met electromagneet als grijper. Het gehele model werkt nu mechanisch.
De inlegrobot kan vertikaal en horizontaal bewegen mbv een krukas- en tandstangaandrijving. Het model heeft twee bewerkingsmachines.

Een schijfje wordt vanuit het magazijn aangevoerd. De inlegrobot pakt het schijfje met de linker grijparm en verplaatst deze naar de eerste bewerker.

De inlegrobot gaat terug naar het magazijn, waar een tweede schijfje wordt aangeleverd. Het eerste schijfje wordt bewerkt.

De inlegrobot pakt nu zowel het eerste schijfje met de tweede grijparm, alsook het tweede schijfje met de eerste grijparm.
Het eerste schijfje wordt verplaatst naar de tweede bewerker, terwijl het tweede wordt verplaatst naar de eerste bewerker.

De inlegrobot gaat terug naar het magazijn, waar een derde schijfje wordt aangeleverd. Het eerste en tweede schijfje wordt bewerkt.

Nadat beide schijfjes zijn bewerkt, wordt het eerste schijfje afgevoerd met de derde grijparm, het tweede schijfje verplaatst naar de tweede bewerker en het derde schijfje verplaatst naar de eerste bewerker.

Dit model wordt aangestuurd met twee interfaces.

Ontwerpjaar : 2005

 

Pettera_301_EINLEGER5_01Pettera_301_EINLEGER5_02Pettera_301_EINLEGER5_03

 

 

   
© fischertechnikclub NL