Als je lid wordt van fischertechnikclub Nederland, ontvang je twee maal per jaar het clubblad. Het clubblad is in A4 formaat en wordt volledig in kleur gedrukt. Het clubblad is er in twee talen: in het Nederlands en in het Duits. Geef bij de aanmelding op in welke taal je het clubblad wilt ontvangen.

Via het clubblad wordt je op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen op het gebied van modelbouw met fischertechnik. Dit houdt onder andere in: handleidingen van clubmodellen, informatie en verslagen over clubdagen en andere bijeenkomsten, tips over fischertechnk, interviews met fans, enzovoort. Wil je jouw eigen model ook tonen aan andere clubleden: meldt je dan bij de redactie van het clubblad! De club wordt niet gesponsord of financieel ondersteund. Daarmee is een onafhankelijke berichtgeving via het clubblad gegarandeerd.

Als lid van de club kun je verder jouw modellen gratis tentoonstellen op de clubdagen die de club regelmatig in het jaar organiseert. Kijk op de agenda voor de geplande clubdagen.

Lidmaatschap

De contributie bedraagt vanaf 2016, € 18,- per kalenderjaar. De contributie voor jeugdleden bedraagt € 10,-. Het jeugdlidmaatschap geldt tot en met het jaar waarin het jeugdlid 18 wordt. Bij aanmelding in het lopende jaar volgt betaling na rato.

Als je belangstelling hebt, meld je dan aan als lid van onze club via de ledenadministratie.

Opzegging: Meld dit schriftelijk vóór 1 december van een lopend jaar bij de ledenadministratie.

Een gratis proefexemplaar van ons clubblad kun je hier downloaden; dit om een indruk te krijgen wat je kunt verwachten van het het lidmaatschap.

   
© fischertechnikclub NL