Op zaterdag 20 maart 2010 is er weer de jaarlijkse Modelshow Europe in Bemmel. Wanneer u modelbouwer bent van kranen, zwaar transport of bouwmachines, kunt ook u deelnemen aan de Modelshow Europe.

Aanvang beurs: 10.00 uur; entree: EUR 8,00.

Deze show, die jaarlijks in de maand april wordt georganiseerd, is een unieke gelegenheid om uw zelfgebouwde dan wel verbouwde modellen te tonen aan een zeer geïnteresseerd publiek, maar ook om in contact te komen met een internationaal gezelschap modelbouwers. Doordat Modelshow Europe zich gespecialiseerd heeft op een specifiek modelbouw gebied, kan de interactie tussen modelbouwers onderling en publiek altijd als zeer goed worden bestempeld. Geen enkele modelbouwvorm of schaalgrote is op deze show uitgesloten. Of een model opgebouwd is uit metaal, kunstof, hout, Lego, fishertechnik of Meccano doet niet ter zake. Zolang de modellen maar gerelateerd zijn aan het gespecificeerde modelbouw gebied. Alleen kraan, zwaartransport en grondverzet modellen worden toegelaten.

Locatie Modelshow Europe:
VON (Bloemenveiling Oost Nederland)
Veilingweg 16
6680 AA Bemmel
Locatie via Google Maps

Voor clubleden die op deze modelshow een model willen tonen: Neem in ieder geval even contact op met clublid Peter Krijnen. Die coördineert in zekere mate de inbreng namens de club. Op 20 januari 2010 loopt de inschrijvingstermijn af. Wees er dus snel bij! Voor tentoonstellers zijn er trouwens géén kosten aan tafelhuur of toegang. 

Informatie over de show en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.modelshow-europe.com.

Kijk hier voor een foto impressie van 26 april 2008 (we hebben geen fotomateriaal van 2009).

   
© fischertechnikclub NL