Het Twents Techniekmuseum HEIM organiseert al jaren in het najaar de Hobby Technica Beurs. Dit evenement vindt dit jaar plaats op 30 en 31 oktober van 12:00 tot 17:00 uur en is een regionaal erkende publiekstrekker waarbij deelnemers uit het hele land hun hobby's ten toon stellen aan een geïnteresseerd publiek. Leden van de fischertechnikclub Nederland worden van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Schrijf je in tot uiterlijk 15 augustus 2010.

Dit jaar zal het evenement een extra dimensie krijgen door de jeugd kennis te laten maken en te laten experimenteren met technisch speelgoed. Modellen van fischertechnik die dit ondersteunen zijn in het bijzonder van harte welkom; maar natuurlijk ook alle andere modellen!

Aanmelden rechstreeks bij HEIM. Details via infopagina en aanmeldformulier. Als u als clublid deel gaat nemen, wilt u dan ook het bestuur (via de penningmeester) informeren zodat wij als club zicht houden wie er aan dit evenement deelnemen?

Toegang voor hen die zich aanmelden als "tentoonsteller" is gratis; als u op 30 of 31 oktober wilt komen kijken, dan betaalt u de reguliere toegangsprijs van het museum.

Openingstijden:
Beide dagen 12.00 - 17.00 uur

Toegangsprijs:
Kinderen tot 12 jaar: € 3,75
Volwassenen: € 7,00

Locatie:
Twents Techniekmuseum HEIM
Industriestraat 9,
7553 CK Hengelo (O)
locatie via Google Maps

Meer informatie (ook over aanmelden) vindt u op www.techniekmuseumheim.nl.

   
© fischertechnikclub NL