Viering 20 jaar fischertechnikclub

Het jaar 2011 is een belangrijke mijlpaal voor de fischertechnikclub Nederland want de club bestaat 20 jaar. We gaan dit vieren op de clubdag in Schoonhoven op 5 november 2011. Voor alle bezoekende clubleden is er koffie en een stuk taart en er zal weer een speciaal lustrumcadeau uitgereikt gaan worden. Wat dat wordt is nog geheim...

werk_in_uitvoering Bij gebouw "De Overkant" in Schoonhoven zijn ze met de weg aan het werk. Het gebouw is daardoor moeilijk te bereiken. De omleidingsroute is met "D" aangegeven. Kom je met een model dan is het wellicht handig om iets eerder te gaan. Er kan eventueel worden geholpen met snel uitladen.

Zoals we de laatste jaren gewend zijn is er voor de clubdag in Schoonhoven weer een thema, waarmee wij als clubbestuur u willen te prikkelen iets moois te gaan bouwen. Er worden ook enkele prijzen uitgereikt voor de mooiste modellen, dus snel aan de slag... Het thema voor dit jaar is er een waar iedereen mee uit de voeten moet kunnen: WIE BOUWT HET MOOISTE KERMISMODEL? En ja, dit thema is al eerder geweest, maar met de nieuwste bouwdozen, gekleurde stenen, interfaces en geluidsmodules, moet het toch kunnen nu veel mooiere modellen te bouwn dan voorheen! Het is de bedoeling langs de achterkant van de zaal een hele rij mo- dellen te plaatsen, dus iedereen die een model heeft kan erachter staan, zijn model bedienen en uitleg even aan een deskundige jury. Ga de strijd aan en verras ons met het mooiste kermismodel!
Veel plezier met de voor bereiding en de bouw van je model en geef je graag vroeg van tevoren op als je met een model naar Schoonhoven wilt komen. Dan kunnen we alles ruim opzetten want vol is vol.

Locatie: Zaal “de Overkant”, Wal 34, 2871 BC Schoonhoven; 0182-383140. (Locatie via Google Maps)

De zaal is vanaf 08:00 uur geopend voor leden die met modellen komen. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur zijn bezoekers welkom.

De toegang is zoals altijd gratis!

Hoogte informatie over de zalen in "de Overkant": De grote zaal is goed 3 meter hoog; de kleine zaal is 4,25 meter hoog.

   
© fischertechnikclub NL