Afgelopen jaar stond Wim Starreveld als enig clublid op het evenement “Historisch vervoer”. Wie gaan er dit jaar voor een hausse aan fischertechnik modellen zorgen? We zijn op verzoek van het Meccano Gilde namelijk wederom uitgenodigd om samen met hen dit evenement op sieren met een onderdeel Modelbouw. 

Het evenement vindt in 2017 plaats op zondag 2 juli in Millingen aan de Rijn (oostelijk van Nijmegen). Als er leden van onze club zijn die hier aan mee willen werken, mogen ze contact op nemen met Bert Stiekema, de evenementen-coördinator van het Meccano Gilde Nederland via 06-53898832 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: Op deze dag mogen alle soorten fischertechnik modellen getoond worden; dus niet alleen maar modellen die iets met "historisch vervoer" te maken hebben. Dus... heb je zin in een leuke dag? Meld je dan snel aan, maar UITERLIJK 1 juni 2017!

- Elk model is welkom (hoeft dus niet iets met vervoer te maken te hebben)

- Het evenement vindt plaats op 2 juli aanstaande voor publiek tussen 10.30 en 17.00 uur (eerder dan 17.00 uur mag niet worden afgebroken)
- Opbouw kan op zondag 2 juli vanaf 08.00 uur tot 10.30 uur
- Voor consumptiebon en lunch wordt gezorgd

Meer info:
http://www.historischvervoer.nl/

http://www.meccanogilde.nl/

   
© fischertechnikclub NL