Op zondag 19 november 2017 is er in Münster een fischertechnik modelshow. Net als vorig jaar in het Kardinal von Galen Gymnasium in de wijk Hiltrup. De website van de school vind je hier: http://kvg-gymnasium.de.

In de aula van de school zullen van 10:00 tot 17:00 uut een veelvoud aan modellen worden getoond. Naast personen die modellen tonen, zullen ook vele scholen met hun fischertechnik producten vanuit het onderwijs vertegenwoordigd zijn. Er is nog ruimte voor extra personen of scholen die deel willen nemen!

Een team van de school zal op deze zondag voor iedereen paraat staan met koffie, thee, taart, wafels en worstjes. De toegang tot deze dag is natuurlijk GRATIS!

Adres

Kardinal-von-Galen-Gymnasium Hiltrup
Zum Roten Berge 25
48165 Münster

Voor wie modellen wil tentoonstellen:
De aula van de school bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Parkeer de auto op het binnenterrein en neem vandaar de lift naar de aula. De liftdeur zit links van de hoofdingang; de deur is 90cm breed; binnenmaten zijn 120 x 120cm. Tafels zijn 50 cm diep. Er kunnen meerdere tafels tegen elkaar worden geschoven.
Op zondag kan vanaf 7:30 uur begonnen worden met opbouwen. Wie op zaterdag al wil opbouwen graag eerst contact de organisatie opnemen en we zorgen er dan voor dat je tussen 15:00 en 18:00 uur dan kunt opbouwen.

Aanmelden kan via email bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten namens het organisatieteam,

Roland Keßelmann en Andreas Tacke

Een routebeschrijving is hier te vinden: http://kvg-gymnasium.de/das-kvg/anfahrtkontakt

   
© fischertechnikclub NL